Donderdag jl. kwamen twee Voerendaalse teams in actie in de LiSB KO-bekercompetitie: Voerendaal 2 en Voerendaal 3. Rond 8 uur waren de tegenstanders uit Stein (DJC1) en Sittard (GESS) gearriveerd en kon de halve finale van start gaan.

Donderdag 6 april jl. staat de interne rapidcompetitie op het programma, en worden alweer ronde 13 t/m 15 gespeeld.

Inmiddels zijn alweer 13 ronden in de interne competitie gespeeld. Goed is te zien dat de opkomst de laatste ronden goed is (ongeveer 7 partijen per speelavond). De koploper na 6 ronden, Sander Bachaus, is inmiddels afgewisseld door Bob Merx, terwijl Sander Bachaus en Marcel Winkels nu op het vinkentouw zitten.
Onderstand treft u de ranglijst aan na 13 ronden, incl. alle individuele resultaten per speelronden.

Dinsdag 21 maart speelden we met Voerendaal 2 de tweede voorronde van de rapid. Onze tegenstanders waren dit keer DJC 1, Maastricht en Leudal. Qua sterkte lopen die teams flink uiteen. Leudal heeft 1 sterk bord, Maastricht heeft er 3 en DJC 1 zelfs 4. Gelukkig hebben wij ook geen verkeerd team.

Maandag 20 maart begint de tweede cyclus van de LiSB rapidcompetitie en in Sittard verzamelen zich de teams van Gess (Marcel van Haren, Gilbert Leentjens, René Mussen en Pim du Chatinier), DJC 2 (Jeroen Schilperoort, Marcel Graff, Rolf van Brug en Leo Caessens), Voerendaal 1 (Camiel Peerlings, Marcel Frenken, Bob Merx, Sander Bachaus) en Voerendaal 3 (Paul Stuemer, Ger Schaffhausen, Tom Vrouenraets en John Heuts). Voerendaal 1 speelt deze avond in een ludieke opstelling en heeft de gebruikelijke opstelling volledig omgedraaid: bord 4 speelt op bord 1, bord 3 op bord 2, etc.

Donderdag 8 december staat voor Voerendaal de tweede ronde van de KNSB-bekercompetitie-wedstrijd (poule D) op het programma en wel tegen Eindhoven. Voerendaal heeft in de eerste ronde vrijgeloot, maar in de tweede ronde wacht de sterke tegenstander Eindhoven. Op donderdagavond komt dan ook tegen 20.00 uur het nodige ELO-geweld binnen lopen tijdens de clubavond in ons clublokaal in Klimmen. Op basis van aanwijzingen van Sander Bachaus is dit korte verslag samengesteld.