Met 3 invallers, waarvan 2 debutanten wist V5 het 2e team van SV Leudal met 4-2 te verslaan. De tegenstander had dit niet verwacht en bleef nog lang in de speelruimte achter om de laatste partij te analyseren. 

Een volledig jeugdteam van SV Voerendaal trad zondag 4 februari aan voor de competitie tegen DJZ-4 dat net als V5 onderaan in de competitie stond. Na ruim 3 uur was de stand duidelijk: 2-4 in het voordeel van de Voerendalers. 

De jeugd inclusief John Gerrichhauzen van Voerendaal 5 trad in de derde ronde van de LISB aan tegen DJC3, een team met veel ervaring in de gelederen. Het ging beter dan de vorige ronde. Naast 1 winstpartij werden er ook 2 remises gehaald.

De jeugd van SV Voerendaal 5 speelde haar 1e competitiewedstrijd voor de LISB in klasse 2B tegen Eijsden. Met debutant Joep Didden op bord 6 werd al snel het eerste punt binnen gehaald. Weliswaar stond hij aanvankelijk en toren achter, maar met een mooie combinatie op de achterlijn keek de tegenstander ineens aan tegen een toren achterstand: 1-0.

Zondag 7 juni stond voor Voerendaal 5 de laatste competitiewedstrijd voor de LISB op het programma. Veel illusies maakten ze zich niet vooraf omdat de tegenstander (Heerlen) ruim bovenaan stond. Het gemiddelde verschil qua rating was zo'n 400 punten. Desondanks wist V5 toch nog 1,5 punt binnen te slepen. 

Zondag 9 april speelde Voerendaal 5 zonder haar chessqueens Johanna Sturm en Nadia DiVincenzo tegen het 4e van SV Schaesberg. Waar iedereen had gerekend op een duidelijke nederlaag bleek het tegengestelde het geval: V5 won met 3,5 tegen 2,5. 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com