Afgelopen zondag vond in Stein het 9e SAM-SAM jeugd schaak toernooi plaats. Nadat SV Voerendaal tekende voor de organisatie van het 8e SAM-SAM op 5 februarie, was het deze keer weer de beurt aan DJC Stein om deze klus op zich te nemen. Met 34 deelnemers was het toernooi redelijk bezet. Mooi was ook dat er veel nieuwe gezichten waren te zien. Van SV Voerendaal waren 4 schakers uit de harde kern aanwezig. Justin van Wijk liet deze keer aan zich voorbij gaan. Aangezien hij net terug was van het NK-D in Rijswijk, alwaar hij de limburgse eer gedurende 3 dagen mocht verdedigen. En omdat zijn eerste plaats in de jeugd grand-prix niet meer in gevaar kan komen was hem deze rustdag natuurlijk gegund.
Nadia DiVincenzo, Willem Gommer, Benjamin Kling en Ties Dumont waren wel van de partij. Hieronder de resultaten van onze jeugdleden:

• Nadia DiVincenzo: 5e plaats categorie C
  • Willem Gommer: 2e plaats categorie B
  • Benjamin Kling: 2e plaats categorie C
  • Ties Dumont: 1e plaats categorie C

Een mooi resultaat waar we als club trots op mogen zijn!

Klik hier voor de hele uitslag en hier zijn de foto's terug te vinden op de site van DJC.