De jeugdspelers van SV Voerendaal krijgen dit seizoen elke donderdag, voorafgaand aan de competitiewedstrijd, van half zeven tot kwart over zeven training in niveaugroepjes.

joomplu:16

De indeling van de traininggroepjes is als volgt:

Trainer Jos Kleijnen (Niveau Stap 3):
Willem Gommer en Filip Maessen

Trainers Marcel Didden en Frans Kerssemakers (Niveau Stap 2):
Thies Verbraak, Vince Welling, Joep Didden, Nicky de Ruiter en Benjamin Kling

In de gezamenlijke jeugdgroep spelen diverse talentvolle spelers in de leeftijd van acht tot twaalf jaar. Als trainer is dat heel leuk om mee te werken. Eén van die talenten is Benjamin Kling (zie foto). Benjamin is  - zijn naam doet het al raden - met acht jaar de jongste speler van beide groepjes. En juist hij was het, die tot nu toe als enige in de competitie van dit seizoen, wist te winnen van koploper Willem Gommer!

Zoals u als lezer - en hopelijk ook als volger van SV Voerendaal - al hebt gemerkt, is onze club dit jaar volop in beweging. Het eerste team is landskampioen. De website is vernieuwd en deze biedt nu onder meer ook een apart kopje, waar plaats is voor berichten over de jeugdgroep. Heeft u vragen, suggesties of reacties over de verrichtingen van onze jeugdgroep, dan kunt u die mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com