Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus ‘Beter leren Schaken’ les 6

26 oktober 2023 @ 20:00 - 21:30

Leer beter schaken bij Schaakvereniging Voerendaal

Heb je altijd al beter willen leren schaken, maar is het er nooit van gekomen? Kun je schaken of schaak je regelmatig en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je vanaf 21 september terecht bij Schaakvereniging Voerendaal.

Schaakvereniging Voerendaal doet namelijk mee aan een nieuw initiatief: NederlandSchaakt. Dit is een cursus voor volwassen waarin je in zes weken de een aantal belangrijkste basisprincipes van het schaakspel leert. Aansluitend kun je meteen meedoen aan de interne schaakcompetitie van de club.

Waarom schaken?

Iedereen kan leren schaken! En je kunt mét iedereen schaken. Leeftijd, afkomst of geslacht spelen op het bord allemaal geen rol. Naast een intellectuele work-out is schaken daarom ook de perfecte manier om met nieuwe mensen in contact te komen. Alle Zuid-Limburgers met een beetje schaakervaring kunnen dus terecht bij Schaakvereniging Voerendaal.

Over de schaakcursus

De trainingen worden gegeven door een ervaren schaaktrainer. De lessen bestaan uit zes bijeenkomsten van 1,5 uur die wekelijks tussen 21 september en 26 oktober worden gegeven. De lessen beginnen telkens om 20:00 in Café Keulen in Klimmen. Meer informatie is te vinden op de website NederlandSchaakt.nl of startmet.schaken.nl.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Tags:
,
Site:
NederlandSchaakt.nl

Locatie

Café Keulen
Schoolstraat 3
Klimmen, 6343 CD Nederland
+ Google Maps