Tussenstanden interne competities-3

Het seizoen is alweer flink gevorderd, en aangezien op de eerste twee donderdagen van mei er geen interne competities zijn, is het weer een goed moment om de tussenstanden in de interne competities de revue te laten passeren.

Reguliere competitie

In deze competite staat Henk Temmink na de 16e speelronde nog bovenaan, maar het verschil met nummer twee, Bob Merx, is minimaal: 12,3 tegen 12,1 punten! Camiel Peerlings volgt op de derde plek. Dat lijkt dus nog een spannende tweestrijd te worden in de laatste fase van de competitie. Richard Weijnans is de enige speler die alle ronden gespeeld heeft, gevolgd door Henk Temmink, Bert Klunder en Thei Holka, die allen een ronde minder hebben gespeeld.

Rapid competitie

Ook in deze competitie leidt Henk Temmink na de 21e ronde het deelnemersveld, gevolgd wederom door Bob Merx en op de 3e plaats Ruud Lemmers. Dus ook in deze competitie is het nog helemaal niet duidelijk wie straks tot kampioen uitgeroepen zal worden. Eveneens in deze competitie is Richard Weijnans de meeste trouwe speler (alle 21 ronden gespeeld), gevolgd door Thei Holka (20 ronden gespeeld).

Snelschaak competitie

In deze competitie heeft Henk Temmink na 36 ronden inmiddels een flinke voorsprong (30 pnt.) opgebouwd op zijn naaste belagers Hans Dam (23,3 pnt) en Bob Merx (21,1 pnt). Henk is ook in deze competitie de meest trouwe speler (alle partijen gespeeld), gevolgd door Bert Klunder, die 1 ronde een bye heeft gehad en dus 35 partijen gespeeld heeft.

meer artikels